Saturday, 23 May 2015

NEWBIE BLOGWALKING 2015 BY EYRA SAHA

Assalamualaikum and annyeong~~


tengah blogwalking tetiba terjumpa blog baru kak eyra and kebetulan dia ada buat segmen blogwalking so since tengah dlm mood blogwalking ni *sampai dlm satu ayat ada tiga BLOGWALKING* saya pun dengan senang hati join hiks. sebenarnya saya pembaca setia blog kak eyra since zaman ppj dulu mwehehe ntah dia ingat ke tak dekat haku ni ha

anyway, if any of you, bloggers or non-bloggers yang berminat nak join just klik je sini ni okay? cepat tau sebab tarikh tutup dia 30 Mei 2015 ni!! good luck! muah ciked :*

2 comments:

  1. hey awak!... mcm mana bole jumpe sini hahahaha.. ingat la syg oi.. xpena lupa.. aiyo... tq tq bg support kat blog baru kak eyra.. haha

    ReplyDelete
  2. Happy blogwalking!! Tinggal jejak di sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/newbie-blogwalking-2015-by-eyra-saha.html

    ReplyDelete